Det svenske blad Bild & Bubbla laver et hyldestnummer for Art Spiegelmans “MAUS”. I den anledning har de inviteret svenske (og danske) tegnere til at lave en tegneserieside der skal hylde “MAUS”. De udvalgte sider vil blive trykt i bladet og vil desuden medvirke på en planlagt vandreudstilling.

Midt i alt mit arbejde med at illustrere en ordentlig bunke bøger (mere om det senere), har jeg lige taget mig tid til at levere et bidrag.

Her er en frame fra min side. Så må vi se om mit bidrag kommer med, eller om Bild & Bubbla er bange for at starte en ny “Disneykrise”

Miwer

Comments (2)

  1. Hans Engell

    HANS kan IKKE lide dette!
    Det er jo ren plagiat.

    HANS

Comments are closed.
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

%d bloggers like this: