Miwer anbefaler

Når undertegnede (Miwer) er ude og undervise i tegning og tegneserie, må jeg igen og igen vende tilbage til denne lille genistreg, “How To Draw Comics The Marvel Way”.

Marvel Way
På trods af at den første gang udkom helt tilbage i 1978, er den stadigvæk et brugbart værktøj fordi den, udover at demonstrere Marvel-stilen, samtidig også er en god lille grundbog i f.eks. genstandstegning, perspektiv, komposition osv.
Mine elever rækker altid instinktivt ud efter den “Because they know what’s best!”. Og mit eksemplar bliver mere og mere tyndslidt at se på.

For nyligt gjorde en af mine elever mig opmærksom på at der også er lavet en videotutorial ud fra bogen med selveste Stan Lee og John Buscema hvor de møjsommeligt gennemgår bogen kapitel for kapitel.

Ghost Voo pladeudgivelse

Det sker i Byen i aften: Over Flodens to medlemmer Miwer og Søren Mosdal har udgivet en plade med deres mangeårige band Ghost Voo. Kom og tryk hånd med Ghost Voo! Den længe lovede tredje udgivelse er ude nu på Morningside Records – og det er ikke, som tidligere antydet, i en ny elektronisk retning

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: