Rentegning SOLAS #2

Del 2 i serien Solas udkommer officielt d. 25. marts. Men allerede nu kan du de næste 7 uger læse serien som føljeton på Ekstra Bladet hjemmeside. Serien er tegnet og fortalt af Anders Walter og ligesom bind 1 i serien, der udkom i 2006 på forlaget Fahrenheit, har jeg også været involveret i rentegningen af dette bind som er foretaget med god gammeldags pensel og flydende tusch. Dog har jeg ikke rentegnet hele albummet denne gang, da Anders gerne ville have sat sit præg endnu mere på serien end sidste gang. Og vi har sådan ca. rentegnet 50% hver af albummet. Farvelægningen er lavet af Kristian Funder

Miwer

øverst. Den færdige farvelagte version af side 5. Nedenunder den sort/hvide version som jeg har rentegnet. Klik på begge billede for at se en større version.

Nedenunder. Detaljeudsnit af side 5. Klik på billedet for at se en større version

Følgende tegninger. Den færdige farvelagte version af side 20. Nederst den sort/hvide version som jeg har rentegnet. Klik på begge billede for at se en større version.

5 Replies to “Rentegning SOLAS #2”

Lukket for kommentarer.