Fra Miwers Arkiv #3

Som tidligere nævnt her på bloggen, så lavede jeg illustrationer for Sundshedsstyrelsen for nogle år siden i anledning af deres 100 års jubilæum i 2009.
i den anledning lavede de så  et spil til nettet der handlede om sundhed igennem 100 år.
Spillet handlede kort fortalt om hvor gammel man kunne blive i forhold til ens livsstil.
Jeg leverede illustrationerne hvor vi fulgte henholdsvis en mand og en kvinde hvert 10ende år fra 1910′erne frem til idag.

Da det er de færeste der har haft mulighed for at se alle illustrationerne i spillet, har jeg nu samlet dem i to gallerier for henholdsvis kvinde og manden.

Klik på de enkelte billeder for at se dem i stor version.

Miwer

Færdigt arbejde

 mand-periode-10erne

Så har jeg lige afsluttet mit arbejde for Sundhedsstyrelsen. I anledning af deres 100 års jubilæum her i 2009, udgiver de en bog med illustrationer af Simon Bukhave. Og i samme anledning har de så også lavet et spil til nettet der handler om sundhed igennem 100 år. Spillet handler kort fortalt om hvor gammel du kan blive i forhold til din livsstil.

Jeg har så leveret illustrationerne hvor vi følger henholdsvis en mand og en kvinde hvert 10ende år fra 1910’erne frem til idag. Her er så en lille smagsprøve på de endelige illustrationer fra henholdsvis 1910’erne, 1950’erne og 2009

Miwer

Læs videre “Færdigt arbejde”

Work in progress: Miwer

Her er et par figurtegninger inden de bliver farvelagt med ecoline farver.
De er del af en opgave som jeg laver for sundhedsstyrelsen lige for tiden. Jeg har tidligere vist et par eksempler af tapeter gennem tiden som kommer til at fungere som baggrundselementer for figuren. Og her er så manden som han ser ud i de sidste tre årtier.
Han starter som mælkedreng i ca 1910 og på disse tegninger er han så henholdsvis ca. 90, 100 og 110 år gammel.

Miwer

2009. Alder ca 110 år
2009. Alder ca 110 år

  Læs videre “Work in progress: Miwer”

Tapeter gennem tiden

I forbindelse med en opgave jeg laver for tiden (som jeg vil fortælle mere om senere) er jeg bl.a. blevet sat til at lave tapeter fra de forskellige årtier.
Det har vist sig at være en ganske interessant opgave, selvom den til tider også er lidt krævende, da jeg har genskabt alle tapeterne mere eller mindre i hånden. Men designet fra de forskellige årtier har virkelig fascineret mig.
Her er et udpluk:

Miwer

tapet-50erne
tapet-50erne

  Læs videre “Tapeter gennem tiden”