Her er nogle eksempler, henholdsvis en færdig side, dummyskitsen til siden og en side under konstruktion, til min igangværende serie, “Farvel Ninnerbasse. For fed til at dø!”.
Serien er selvbiografisk og omhandler mine unge år i forstadsmiljøet i henholdsvis Brønshøj hvor jeg boede og Hvidovre hvor jeg slog mine folder som aspirerende håbefuld Heavyguitar-gud. Samtidig havde jeg en supernuttet dværgkanin som også krævede min opmærksomhed. Og var ikke helt uproblematisk.
Mere om det senere.

Siderne er tegnet på A3 papir med pen og måler ca 21 X 31,5 Cm

Miwer
Farvel Ninnerbasse side 06Dummy side 6 ninnerbasseunder konstruktion side 7

Comments (2)

  1. Søren Mosdal

    Jeg synes, vi skal se den store kanin “tage” den lille kanin.
    Frederik

Comments are closed.
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

%d bloggers like this: