Work in Progress: Labyrintbog

opslag 01 samlet

Her er et eksempel på et selvbestaltet initiativ til en labyrintbog som jeg vil prøve at pushe til nogle forlag. Det er meningen at det skal være i farver med den samme teknik som jeg brugte på min opgave for sundhedsstyrelsen. Nemlig tusch og pen, derefter tuschlavering og til sidst ecoline farver (eventuelt med lidt guache til højlys hist og her).

Jeg har tidligere lavet et par labyrintbøger for Carlsen med Fjernsynstrolden Hugo (se eksempler her og her) og vil dennegang afprøve det med figurerne, katten Perle og Musen Bøf, som er nogle karakterer jeg har udviklet sammen med kunstneren Rosa Marie Frang.

Perle er den frygtsomme og forsigtige hankat der elsker at pusle med sine planter og drikke grøn te. Og Bøf er den handlekraftige og praktiske og lidt utålmodige hunmus der reparerer bilen og trækker ledninger i huset.

Her er et par nærbilleder af Perle og Bøf

opslag 01 Perle

opslag 01 Boef

Tryk på labyrinttegningen for at se en større udgave

Miwer

4 Replies to “Work in Progress: Labyrintbog”

  1. Er det rigtigt forstået, at man kun kan gå på stenene, men man må ikke træde på sneglene? Eller findes der en version, hvor man SKAL træde på alle sneglene?
    jfk

  2. Man må kun træde på stenene. Og man kan ikke komme forbi sneglene, da katten Perle er hunderæd for snegle (og det våde græs).

    Miwer

  3. Kunne det ikke være fedt med som et computerspil? ‘Perle og Bøf’ – nu til Xbox og Playstation 3?

Lukket for kommentarer.