Mens vi venter på horrorlabyrinter

Har haft et travlt forår med at lave en ny Hr. Skægbog, “Skæg med Hr Skæg” (mere om den senere) og samtidig arbejde som underviser, hovedsageligt tegnelærer på AFUK-skolen.
Men snart går jeg igang med at lave en ny labyrintbog i mit helt eget set-up for forlaget Carlsen.
Emnet bliver Horror og overnaturlige ting. Og den henvender sig til lidt større børn.
Allerede nu er jeg ved at lade op til at gå igang efter sommerferien.
Og på et af dagens møder på AFUK, lod jeg min tuschpen leve sit eget liv og dekorerede min nye Moleskine-bog med karrikaturer af monstre, dæmoner og vampyrer. Jeg tilføjede så lige lidt hvid farveblyant til at højne tegningerne lidt da jeg kom ind på min tegnestue.
Jeg kommer med lidt update med nogle skitser når jeg kommer videre i processen.

Miwer