Dummyskitser

Flowchart

udsnit flowchart

Jeg synes Der er et eller andet charmerende ved de meget umiddelbare skitser til tegneseriesider som er blevet til i en lettere hektisk brainstorm. Fordelen ved at lave det hele på et stykke papir, kan være at man bevarer overblikket over historiens forløb. Selvom jeg idag, når jeg kigger på dummyskitserne, godt selv kan have en tendens til at fare lidt vild.

Proceduren er så at jeg skanner de små dummysider individuelt og printer dem ud i et lidt større format på individuelle sider, hvor jeg så kan skrive flere noter eller lave ekstra skitser. Jeg tilføjer eventuelt også flere sider som mangler for at få historien til at flyde ordenligt.

Læg iøvrigt mærke til nogle af de små noter og idéer til figurer som jeg undervejs har tegnet på flowchartet.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

Miwer

udsnit flowchart