Dagens skitse

Lidt skitseøvelser for at komme tættere på nogle figurer jeg kan bruge i min igangværende serie. Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg her er mere eller mindre inspireret af nogle af de gamle mestre inden for illustration, især T. S. Sullivant der levede 1854-1926. Men også tegnere som Heinrich Kley og A. B. Frost er noget af det der inspirerer mig i disse år.

Tryk på tegningerne for at se dem i større version

Tegningerne er udført med filtpenne str. 08 og 03 på Tukan Bilbao Studio blok. Og den indskudte tegning med ravnen er lavet på brunt karduspapir med førnævnte filtpenne, samt sort Posca tusch og hvid farveblyant.

Miwer

3 Replies to “Dagens skitse”

 1. Sjovt du siger det. Jeg har talt med Maya Langeland fra CMYK-butikken om at lave nogle flere i den genre og sælge originalerne dernede.

  Men vi kunne da måske godt finde ud af en byttehandel.
  Lad høre.

  Miwer

 2. Hun har jo et godt øje for kvalitet, en udstilling i den genre er en rigtig god idé.

  Du er velkommen til at besøge mig på Gimle og se om der er noget du vil ha’

  Anders

Lukket for kommentarer.