Animated podcast-story

Manden på Bagtrappen 

En animeret podcastfortælling
 
Året er 1945, og der står en mand på en mørk bagtrappe på Nørrebro. Han skal udføre en opgave han ikke helt forstår.
Undervejs går det op på ham, at han i al den kaotiske undtagelsestilstand han har været i i flere år, har undertrykt en voksende smerte og at han ikke længere kan genkende den person der står på bagtrappen.

The Man on the Staircase

 
An animated podcast story
 
The year is 1945 and there is a man standing on a staircase somewhere In Copenhagen. He is supposed to

perform a task he doesn’t quite understand. But as he stands there by the stairs, a thought suddenly comes to his mind. He realises that all the chaos and the state of emergency he has been living in the last couple of years, has suppressed a growing inner pain, and he can no longer recognize the person standing there on the staircase

 
Story and drawings – Michael Wettendorff
 
Video, speak and music – Michael Wettendorff

 

 

 

Skriv et svar