Fra Miwers Arkiv #3

Som tidligere nævnt her på bloggen, så lavede jeg illustrationer for Sundshedsstyrelsen for nogle år siden i anledning af deres 100 års jubilæum i 2009.
i den anledning lavede de så  et spil til nettet der handlede om sundhed igennem 100 år.
Spillet handlede kort fortalt om hvor gammel man kunne blive i forhold til ens livsstil.
Jeg leverede illustrationerne hvor vi fulgte henholdsvis en mand og en kvinde hvert 10ende år fra 1910′erne frem til idag.

Da det er de færeste der har haft mulighed for at se alle illustrationerne i spillet, har jeg nu samlet dem i to gallerier for henholdsvis kvinde og manden.

Klik på de enkelte billeder for at se dem i stor version.

Miwer

Apropos snegle over det hele…

Snegl 1

…Sådan føles det ihvertfald engang imellem når man bevæger sig rundt i byen og ser de snegle som jeg designede for nogle år siden til de dygtige 3D-grafikere der gav dem liv. Sneglene lever deres helt eget liv og er efterhånden blevet lavet i alle mulige medier. Alt fra tøjdyr til skulpturer.
Da jeg kiggede i mit backup, fandt jeg de skitser som jeg lavede da jeg skulle komme frem  til det der endte med at blive de figurer vi kender idag.
Her er et lille udpluk af forskellige udtryk og følelsesudbrud.

Miwer

Snegledesign

For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af reklamebureauet, Wibroe, Duckert & Partners og bedt om at designe nogle Figurer som skulle bruges i en reklamekampagne for Nybolig.
Oplægget var at det skulle være to snegle der skulle være meget forskellige i personlighed.
Selvom det ikke var helt fastlagt på det tidspunkt, så skulle de være bygget over skuespillerne Nicholas Bro og Thomas Bo Larsen. Og med de stemmer i hovedet, designede jeg så de her figurer.

Mit oplæg til animatorerne. (klik for at se en større version)

Læs videre “Snegledesign”

Set på gaden

Min papsøn Kåre sendte mig det her billede som han har taget på Christianshavns torv.

fotograferet af Kåre
fotograferet af Kåre

Jeg lavede tre præsentationstegninger til en kampagne for busselskabet Movia via reklamebureauet Bocca. Kampagnen er nu blevet realiseret og den kører under sloganet Overraskende hurtig Her er mine tre illustrationer der er forlæg til plakaterne i bybilledet.

bocca

Miwer